Dubai i mindre än ett dygn

Det låter kanske väldigt orimligt, men det är sant. Jag har varit i Dubai i mindre än ett dygn och varit borta mindre än två dygn…

Ibland händer det… Jag blev uppringd i veckan och fick frågan om jag kunde resa till Dubai med kort varsel på jobb.

Svaret för mig var ganska enkelt jag älskar Dubai… Så det är klart att jag gjorde det. Fördelen och spänningen med mitt jobb ör faktiskt att man vet inte alltid vart man hamnar och det gäller att vara flexibel. Och det är nog därför jag älskar mitt jobb.

Onsdag eftermiddag hoppade jag på Emirates flyget som går direkt från Arlanda till Dubai och landade knappa 6 timmar senare.

Vi landade vid midnatt natten mot torsdagen och det blev en sen kväll – Dubai tid.

Jag visste egentligen inte riktigt när jag skulle jobba hem, vilket också är speciellt. Men ändå ett äventyr och spännande.

Jag ville såklart möta dagen i Dubai och ställde klockan och tillbringade större delen av dagen vid poolen på hotellet i väntan på för att få veta när jag skulle jobba hem.

Vi hade planerat en eftermiddag på Dubai mall och se de häftiga vattenspelet av fontänerna vid Dubai Mall och nedanför Burj Khalifa.

Men innan vi ens kom iväg, så fick vi veta att vi skulle jobba hem några timmar senare. Så det var bara att käka middag, sova ett par timmar och hoppa i uniformen.

En ovanlig dag på jobb! Men roligt. Nu är det dags för en ledig helg med mina älsklingar.

Är du nyfiken på mer om Dubai läs gärna min lilla Dubai guide från när vi var på semester i Dubai för ca 14 mån sedan.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *