Sunwing Resort Kamala Beach

Till Sunwing Resort Kamala Beach  går vår långresa i år igen denna vintern 🙂 I mars bär det av till Thailand och det ser vi mycket fram emot!  Vi var ju på Sunwing Kamala för knappt 1 år sen och hade verkligen en fantastiskt bra semester där och var super nöjda med allt. Så tanken har hela tiden funnits att vi ska åka dit igen! Speciellt nu när Oscar är 1 år äldre och uppskattar all barnunderhållning mycket mer.

Men vi har funderat på flera resmål, bland annat så är vi väldigt sugna på Mexico. Men de flyg och resor som vi har kollat på dit, så är det en ren dag flygning, flygen har gått runt 7-8 på morgonen och sen tar det ju ca 11-12h att flyga dit. . . och det känns sådär att flyga en hel dag flygning med Oscar 18 månader i knät, när han inte har en egen flygstol. . .  så vi valde faktiskt bort det. . .

Men jag älskar ju allt som har med Thailand att göra, klimatet, värmen, maten, stränderna, öarna, människorna, ja allt….så man kan verkligen inte få en dålig semester i Thailand. Det är verkligen ett säkert kort. Och min Man har bara vart i Thailand två gånger tillsammans med mig så han vill verkligen dit igen, jag kan ju tänka mig att se något nytt resmål, men det får helt enkelt bli nästa vinter 😉

 

 

Utsikten från vårt hotellrum förra året. Det lilla taket ni ser nedanför över poolen är ett UV-skydd med UV50 i. Vilket är perfekt att hänga med småbarn. Så jag gissar att vi kommer att hänga där en hel del 🙂

Lollo & Bearnies Miniland besökte vi inte en enda gång, bara gick förbi det eftersom Oscar bara var 7 mån när vi var där och lite för liten att hänga där kanske…men gissar att nu kommer vi nog att hänga där varje dag!!!!.

Bara DRYGA 2 månader kvar. . .  längtar massor. . .

Spana också in

2 kommentarer

 1. Kap Verde är ett perfekt alternativ!
  9 timmars flygtid (inkl mellanlandning på LPA), endast två timmars tidsskillnad vintertid (ingen jetlag) och svensk sommar året runt (inte lika klibbigt som i Thailand). Se till att ditt bolag börjar flyga dit så att ni kan testa att besöka detta fantastiska land. Å du, börjar ni flyga dit så ta med min far (han är en kollega till dig) =)

 2. Det ser ut som att vi hade rum helt nära varandra, vi hade också precis den här utsikten.
  🙂
  Vi bodde där två veckor från i början på januari.

  Jag har precis skrivit om den resan på Resa med barn-sajten.

  Kram Rosita
  Ps, jag har full förståelse att ni valde bort Mexico pg a flygningen. Vi hade dagflygning till Aruba (14 timmar inkl mellanlandning Manchester) när lillebror var 13 månader och det var … sk-itjobbigt. Hemresan helt annan, kvällsflygning, utan mellanlandning och med medvind = 10 tim och 10 min. Som natt och dag på den upplevelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *