Nästa vinters resor?

Jag sitter här och funderar HUR vi ska hinna med lika många resor både inom Sverige och utomlands under 2012. . .  😉 Kan bli svårt eftersom jag inte är mammaledig längre  .  . . Allt var ju så himla mycket enklare under mammaledigheten 😉

Nåväl VING har i alla fall redan släppt sitt vinterprogram för 2012/2013 och en av deras nyheter inför nästa vinters säsong är Punta Cana på Dominikanska Republiken.  Dessutom direkt flyg dit 🙂

När jag går in och spanar om Punta Cana så hittar jag direkt ett ”paradis” eller ett perfekt hotell för barnfamiljer, nämligen Gran Bahia Principe Bavaro  – ett 4-stjärnigt + hotell med all inclusive nära stranden och med en gigantisk pool – ni måste bara kolla in hotellet.

Jag har vart på Dominikanska Republiken, men aldrig i Punta Cana, och där ser det riktigt nice ut måste jag säga 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *