Undvik onödiga utgifter på resan!

Nu när det är jullov så gissar jag att många av er ska ut och resa under jullovet och jag hoppas ni inte har glömt att köpa en reseförsäkring som täcker ALLT?

Reseförsäkringar kan man ju ha på olika sätt, oftast brukar researrangören som man reser med fråga om man vill ha avbeställningsskydd eller reseförsäkring men man kan ju såklart också ordna det på egen hand 🙂

Europeiska är nog en av de mesta kända i Sverige just på reseförsäkringar och avbeställningsskydd, så kontaka gärna dem om ni ska ut och resa och behöver se över vad just ni behöver.

Jag skulle själv aldrig resa utan en heltäckande reseförsäkring, då sjukvård etc ofta är väldigt dyrt när man kommer utomlands och det är ju det sista man vill lägga pengarna på, på en semester. Ofta brukar ju ”olyckan” vara framme när man MINST anar det…..

Reseförsäkringar som gäller under själva resan kan man ofta boka fram tills man reser, det är ju värre med avbeställningsksydd som man oftast måste boka i samband med det att man bokar eller betalar resan!

 

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Bra att du skrev om detta =) påminde mig att jag ska fixa allt sånt här. Vi planerar åka till thailand i februari =)

  2. Bra att du skrev om detta =) påminde mig att jag ska fixa allt sånt här. Vi planerar åka till thailand i februari =)

  3. En liten kommentar bara, kolla upp vad som ingår i försäkringen och inte. Vi hade Europeiskas försäkring genom Fritidsresor som jag trodde skulle innehålla ”allt” som kan hända på semestern. Men olyckan var framme och 3-årige sonen ramlade i ett lekskepp i poolen och slog hakan så illa att den behövde sys, då fick vi information att detta inte ingick i Europeiskas försäkring, då det var olycksfall och inte sjukdom. Vilket jag tycker låter väldigt konstigt, reser man med barn så är det ju ofta just sådana saker som händer.

  4. En liten kommentar bara, kolla upp vad som ingår i försäkringen och inte. Vi hade Europeiskas försäkring genom Fritidsresor som jag trodde skulle innehålla ”allt” som kan hända på semestern. Men olyckan var framme och 3-årige sonen ramlade i ett lekskepp i poolen och slog hakan så illa att den behövde sys, då fick vi information att detta inte ingick i Europeiskas försäkring, då det var olycksfall och inte sjukdom. Vilket jag tycker låter väldigt konstigt, reser man med barn så är det ju ofta just sådana saker som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *