Jorden runt m Barn – Korea :)

Ni minns väl min vän Malin som har gästbloggat om sin Jorden runt resa med sin lilla familj ?! Nu har hon hunnit resa ännu mer och här får vi höra lite om hur Korea är att resa till med barn 😉

”Nu har vi lämnat härliga Maui och Hawaii för att fortsätta mot nya äventyr och lite storsads upplevelse! Vi är nämligen i Korea och Seoul! Resan hit från Hawaii gick super bra, vi åkte med Korean Air som gav Edgar en baby crib ( hm gjord för bebisar upp till 70 cm lång och max 10 kg) och vi fick hela raden för oss själva! Edgar somnade efter start och sov ihop tryckt i den lilla baby sängen nästan hela resan… 11 timmar gick väldigt smidigt! Men med 18 timmars tidskillnad är det inte lika lätt att komma in i för en 17 månaders liten kille!  😉
Att vi valde Korea var för att det var ett naturligt stop om man ska vidare till Malaysia som vi ska, det var Seoul, Tokyo, Manilla eller Hongkong att välja mellan men eftersom vi varit i alla dessa städer forrutom just Seoul blev valet lätt! Men vad gör man i Korea? 4 spännande dagar senare skriver jag detta, och det har verkligen varit ett äventyr!  🙂
Vi var inte alls förberedda på att det var en sådan välorganiserad storstad med väldigt få engelsktalande människor. Vårat hotellrum var litet som en skokartong och ingen pratade engelska! Edgar fick sova på golvet för barnsäng gick inte att få fram! Men wow vilken cool stad och vilka hjälpsamma människor trots att de inte pratade engelska! Edgar blev behandlad som en filmstjärna, var vi än gick kom folk fram och tog bilder på honom, tog i honom, följde efter oss och pekade… Undrar om all denna uppmärksamhet som förövrigt han älskar kommer vara bra för hans ego!? 🙂
Vi var även uppe vid den Nord Koreanska gränsen, även där blev folk som tokiga i Edgar!
4 dagar var helt lagom att vara i denna hektiska storstad, så nu drar det vidare mot värmen och Singapore!

Vilken spännande resa de är på, ni kan ju bara gissa vad jag avundas – vad jag vill resa jorden runt 😉 Jag har tyvärr aldrig rest RUNT jorden, bara åt varje håll 😉

Inom kort kommer ni även att få läsa en fortsättning 😉 Nu har de ca  3 veckor kvar av deras 3 månaders resa 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *