Cockpit :)

Dagens flygning gick till Umeå i norr 🙂 Som vanligt en riktigt bra och trevlig dag på jobb 🙂


Eftersom jag var ”servicecrew” idag fick jag äran att sitta i cockpit både under start och landning 🙂 Det är alltid lika häftigt och kul 😉


Inflygningen i Umeå var fantastisk 🙂 Vi fick även möjlighet att se den fantastisk vackra solnedgången kl 14,15 – observera tiden 😉 Helt galet tidigt 😉 Det var som en stor apelsin som ramlade ner i havet… På bara 1 minut 😉


Här e vi nääära land 😉 Jag beundrar fortfarande alla piloter hur man startar och landar ett flyg…. Det är lika imponerande som när jag satt i cockpit för fördra gången för snart 8 år sen….. 😉


Direkt när vi kom till hotellet fick vi typisk svensk julstämning 😉 Det är ju faktiskt 1a advent imorn 😉 För mig är det svårt att förstå eftersom jag reser mellan sol och 20 grader ena dagen till mulet och regn nästa dag…. 😉 Men imorn ska det adventpyntas hemma med familjen så kanske julkänslorna kommer 😉


Min kväll rundas av med lördags LYX 🙂 Gick å köpte mig några nya tidningar och har myst ner mig i hotell sängen 😉 massa inspiration inför julen….;) För em gångs skull köpte jag inte en RES tidning … 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *