Mysig Julafton

Vi hade en riktigt lugn och mysig julafton. Vi firar alltid med makens familj 23-24 dec och sen med min familj 25-27 dec, så det är mysigt. I år kunde ju jag tyvärr inte vara med den 23.

20131225-120600.jpg

Vi började som ni vet och hade vårt eget lilla julfirande hemma med lite julklappsöppning och lek hemma. Oscar älskar verkligen den nya bilbanan, så den var definitivt en höjdare.

20131225-120748.jpg

Sen var vi bjudna på julbord hos Peters lillasyster och kille så där tillbringade vi hela dagen.

20131225-120947.jpg

C är verkligen fantastisk på att laga mat och hade gjort all julmat helt själv. Jag är mäkta imponerad av hans matlagning. Allt var verkligen super gott och jag skäms nästan att vi själva inte hade gjort något… P hade gjort köttbullarna och jag stod för efterrätterna. Annars hade han gjort allt. Så himla lyxigt och gott var det.

20131225-121220.jpg

Efter maten kollade vi såklart på Kalle Anka. Det går ju inte att bryta traditionerna. Jag kollade nog mest och är alltid nyfiken på vilka nya Disney filmer det blir. I år fick vi ju se Flygplan som är en av Oscars favorit filmer och sen den nya Disney filmen Frost som har premiär i januari. Den ser vi mycket fram emot att se på bio. Å sen kom såklart Tomten med många fina klappar!

20131225-121504.jpg

Kvällen tillbringade vi hemma hos oss med gott bubbel från Freixenet. De har kommit ut med en trevlig flaska inför jul & nyår med en söt rosett på. Tyckte den var himla fin. Älskar verkligen Freixenet bubbel. Så blev det mer julklappsöppning och sen en massa bebismys med Oscars lilla kusin V som bara är världens mysigaste.

Hade du en mysig julafton?

Nu är vi snart framme i Dalarna och laddar för nästa firande!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *