Verbier med barn ?!

Min första resa till Alperna gick just till Verbier 🙂 En sån mysig liten alpby i Schweiz och den är ju även en av Europas mest populäraste orter att åka till på vintrarna och åka skidor 😉 Så jag skulle gärna vilja åka dit igen. Att åka till Alperna gör man ju inte bara för att åka skidor, hela atmosfären är ju helt fantastiskt i Alperna, mysigt att bara gå runt och uppleva den härliga miljön, massa mysiga restauranger, man mår bra av att vara ute hela dagarna och sover himla gott och man förenar ju verkligen nytta med nöje, hur skönt är det inte att slänga sig i soffan efter en heldag i skidbacken 😉

Massa intressant fakta om Verbier hittar ni här 🙂

Verbier funkar självklart alldeles utmärkt med barn, men hit skulle jag nog helst åka om mina barn var lite mer skidvana och har åkt en del slalom, då Verbier kanske inte är bästa stället för just nybörjare. Men det finns ju såklart stor variation på backarna eftersom det är fyra olika dalar man åka ner för 😉 Och såklart finns det ju även barnbackar 😉

 

Sportresor har även väldigt bra familjerabatter, så missa inte de, ni måste boka innan 31 okt 2011 😉

Spana också in

1 kommentar

 1. Hej!

  Om du skriver ett inlägg om vår exklusiva skötväska
  så är vi villiga att de dig och dina läsare en rabattkod på http://www.elisebags.se

  Rabattkod innebär att man får köpa valfri väska för 3299:- .

  Hör av dig om detta låter intressant.

  Varma hälsningar Olivia Elisebags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *