Romme Alpin

Romme Alpin är en ort som ligger ganska nära där jag kommer ifrån och där var jag väldigt ofta när jag var yngre och ville åka skidor på vintrarna 😉 Mina föräldrar eller vänners föräldrar skjutsade oss dit var och varannan helg så vi skulle få åka slalom som var ett av mina största intressen när jag gick på högstadiet 🙂

Jag gissar att flera av er som läser bloggen bor i Stockholms området eller mellan Sverige ?! 😉 Då är ju Romme Alpin inte så långt ifrån och perfekt att ta som en dagsutflykt över dagen eller kanske bara lörd-söndags utflykt? 😉  Romme Alpin anordnar skidbussar från flera orter i Sverige, vilket kan kännas enkelt och skönt kanske ?! 😉

Romme Alpin är ju inte någon stor anläggning, men lagom om man kanske inte har möjlighet att åka till fjällen en lång weekend eller en vecka eller kommer på spontant att man vill åka skidor och kanske inte resa så långt 😉

Barnvänligt är det såklart oxå och de har en juniorpark 😉 Perfekt om barnen ska lära sig åka skidor 😉

Så spana in sidan om du är sugen på att åka till en mindre skidort i underbara Dalarna 🙂

 

Nybörjarområdet rakt framför Ski Lodgen

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Men åh vilken härlig bild! 🙂

    Ja det var verkligen kul! Isak blir 13 månader nu i slutet av månaden så inte stor skillnad där! 🙂 Ja det får vi hoppas! 😉

    Det är ju både minidisco och We R Family event i november och jag vill gärna gå på något av det. Vad hade du gjort? Jag reser ju enda från Malmö. We R Family är ju inte barn välkomna med på minidiscot så är det ju skoj om jag tar med sonen men jag kan ju inte lämna sonen utanför på We R Family. 😉 Så det blir ju att gå på antingen den ena eller den andra eller lämna sonen hemma och gå på både. =/ Vilket dilemma! 🙂

    Ha det gott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *