Minidiscot på Cafe Opera :)

Idag var vi på minidisco på Cafe Opera som jag bloggade om för er tidigare i veckan som jag rekommenderade som en trevlig helgutflykt i Stockholm 🙂 Det var verkligen super lyckat 🙂 Jätte goda köttbullar i gräddsås med mos och rårörda lingon, länge sen jag käkade det, ceasar sallad och sen blev det lite pannkaka & sylt till efterrätt och såklart lite bubbel för de vuxna och MER för de små 😉

Hanna Graaf var oxå där och visade upp coola JOOLZ vagnar vi kollade på  🙂 Och sen uppträdde Galaxa och ni kan ju gissa vem som stod på scenen och dansade framför henne 😉 Som en liten egen dansare 😉 Min son verkligen älskar att dansa 😉

Bilderna är lånade från Jessica 🙂 Hon och hennes små söta barn var bästa barnvakten åt mig idag så jag fick äta min lunch ifred 🙂 Här målar de en bil 😉 Hihihi….herregud vilket vilddjur jag har 😉 Han var knappt lugn en sekund. …

Han verkligen älskade att vara på detta eventet och minidiscot 🙂 Massor av barn, springa omkring överallt och leka och lattja 😉 Hm…nästa gång får nog maken följa med mig 😉 Jag går gärna dit igen för det var grymt trevligt, gott och super god mat 🙂 Loppi.se är verkligen grymma på att fixa roliga event 😉 Tusen tack 🙂 Jag återkommer om när nästa minidisco på Cafe Opera är, tror det är ett i mitten av november igen, don´t miss it 😉

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Sååå kuuul att få träffa dig där!!! Det var verkligen full fart på din son, hihi. 🙂 Kram och hoppas vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *