PATRULL ;)

Res aldrig utan barnvakt 😉 Skämt och sido, något som är väldigt smart att ha med sig på sin resa är ju en Barnvakt eller en Babywatch som de oxå brukar kallas 🙂

De flesta av er kanske har dröm barnet/ bebisen som somnar kl 19 på kvällen och sen sover till klockan 07 UTAN att vakna en enda gång 😉 Inte min bebis so far….men jag har överlevt rätt bra ändå – en morsa klarar det mesta eller hur ?! 😉

Hur eller hur för er som har det eller nästan, tänk vad härligt att bo på hotell med mannen i ert liv och sen lämnar ni en barnvakt på rummet och tar den andra med er ner till restaurangen på hotellet och avnjuter en härlig god 3-rättersmiddag och en god flaska vin eller något annat gott att dricka ?! 😉 Låter inte det underbart  😉

Ibland behöver det inte vara så svårt att få en mysig kväll när man är borta 🙂

Vi har köpt denna PATRULL / Barnvakt från Ikea för en tid sen och den funkar hur bra som helst 🙂 Jag tror den kostade 249 kr med Ikea Family kort 😉

Sen finns det en uppsjö av olika Babywatcher eller barnvakter, så detta är kanske inte en bästa. Men vill ni ha härliga kvällar, så glöm inte ta med en sån här, eller om man kanske vill ligga ute och sola på terassen eller vid poolen och barnet ligger på hotellrummet och sover, hur smart som helst att ha med en sån här 😉

 

 

PATRULL Babyvakt, vit, grön

Ni vet väl att ni finner en massa andra bra praktiska resetips under kategorin Praktiska resetips i högra hörnet ?! 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *