Mardroms semester start :(

Ja, tyvarr blev denna resans start en liten mardrom……flygforsening OMBORD e verkligen ingen hit……2 h extra ombord i ett VARMT flygplan utan AC……en flygresa som skulle vara knappa 4h blev nastan 6h….. 🙁

 

Som jag skrev innan sa borjade val resan helt ok…Oscar sov mer eller mindre hela tiden pa marken…men jag anaden orad….han var ju kokhett och helt matt….inte likt honom… 🙁 Sa han hade hog feber och fick alvedon uppe i luften sen. E glad att jag hade ett par alvedon suppar kvar i mitt lilla kit, da jag hade den flytande alvedonen ner packad i resvaskan 🙂

Ca 45 min innan landning nar jag var pa toaletten kraktes han ner hela sig och Peter……kanns ju sadar va……inte nat man direkt vill ska handa……men det gick ju bra, tack och lov luktar ju inte bebis krak sa mkt…han hade ju bara atit lite valling och lite grot innan…inte sa matsugen pa dan heller…. 🙁

 

Val framme pa hotellet fick vi ett super litet rum och ville byta det…..men fick inte 🙁

Vid 1-tiden stupade hela familjen i sang…….halv jobbig natt…..:(

Men imorse var allt som vanligt med Oscar igen TACK och lov 🙂 Vi fick ett nytt stort och jatte fint rum och efter en lang och god frukost var vi alla med i matchen igen 🙂

Harliga semester 🙂

Solen har skinit pa oss hela dagen 🙂 Bloggar mer i veckan. . ..  🙂

En gammal bild pa oss fr 1 ar tillbaka, da jag sitter pa ett knasigt internet cafe nu…….. 🙁

Spana ocksÄ in

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *