All inklusive tips gällande dryck ;)

När man bor på ett all inklusive hotell så måste man ju mesta dels gå till baren för att hämta sin dryck! Å nu har jag lärt mig ett mycket smart tips 😉 Jag har sett många barnfamiljer framför allt pappor tagit barnens silar till hinkarna och tagit med sig de till baren som en bricka för att få med sig fler drycker! I en sån sil eller vad man nu kallar det så ryms 4 glas! Är man en stor familj eller väldigt törstig så behöver man ju många drycker! Å nån måste ju passa barnen oxå. Så idag lånade jag med mig en sil och tog med fyra drycker.


Vi vill ju få i Oscar så mycket vätska som möjligt eftersom det är väldigt varmt så nu får han även välja färg på dryckerna! Då blir det ännu svårare för honom och han vill helst ha alla och dricker då lite av varje dryck – smart va?! Så har du ett barn som inte vill dricka testa med färgerna i värmen 😉


Den enda drycken du kan hämta själv på anläggningen är vatten. Sånna stora vatten kranar finns lite överallt, så det är bara att gå och ta sig ett glas eller fylla på sin flaska!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *