Transfer tid

 

Nåt annat som jag rekommenderar att kolla upp innan man bokar resan eller innan man reser iväg åtminstone är  transfer tiden till hotellet. Reser man med flera barn, kan det ju även vara jobbigt att först ha barn sitta still på ett flyplan och sen ha barn sitta still på en buss i flera timmar när man har landat. Så det kan vara smart att kolla upp den effektiva restiden från dörr till dörr innan, så man kan planera lite i matväg, mellis, allt som måste packas med, så man inte kommer fram till resmålet och sen har man 2-3h bussfärd och inte räknat med det och kanske får griniga barn 😉 Så smart att PLANERA och kolla upp i god tid, så man kan förberda med leksaker, pysselböcker, ev DVD, godis, mellis, snacks mm mm

Jag tror vi har ca 1h busstransfer när vi har landat, så för min del kommer ju vår resa att starta runt 6 tiden på söndag morgon från oss i Sthlm och sen kommer vi förmodligen inte vara på hotellet förrän runt 15-16 svensk tid, då vi landar kl 13 svensktid….beroende på ev försening osv. Så jag måste packa med en hel del mat samt mellis till Oscar för att vi ska klara hela dagen med gott humör 🙂 Så restiden kommer ju bli ca 10h från oss…dörr till dörr….om inte mer ?! Så de krävs lite mer planering när man reser med barn 😉

Gissa hur mycket vi längtar tills detta 🙂 Ett härligt poolbad i solskenet 😉

Bara 3 dagar kvar. . . . 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *