Barnvakt på resan :)

Nåt som jag verkligen kan rekommendera som jag uppskattar himla mycket när vi reser är att ha barnvakt med 🙂 Vi har vart på två semestrar utan barnvakt, Turkiet & Cypern vilket i och för sig funkade hur BRA som helst, men när vi var i Thailand i vintras så hade vi sån tur att min mamma + sambo var där och reste runt samtidigt 🙂

 

Oscars mormor älskar verkligen Oscar över allt annat och är en fantastisk barnvakt 🙂

3 generationer i Thailand 2011 🙂

Oscar och hans mormor gjorde allt roligt tillsammans, badade i poolen, hängde på stranden och lekte 😉

Oscar 7 mån med världens bästa mormor 🙂

När vi var i Thailand fick jag & min man en hel del tid tillsammans bara vi, vilket såklart var super mysigt 🙂 Ex bara åka iväg och shoppa tillsammans, gå ut och käka middag & sitta och dricka drinkar eller ligga och sola och läsa vid poolen eller på stranden på em är LYX 🙂

Till och med få chansen att ”ragga” på äldre brudar fick han när han var med sin mormor 😉

 

 

 

 

Nu när vi reser till Rhodos på söndag är det 3 generationer som ska ut och resa 🙂 Så det innebär alltså, jag, min mamma & Oscar 🙂 Vilket ska bli super mysigt 🙂 När jag var liten reste vi mycket tillsammans med min mormor & nu får Oscars mormor vara med på resorna istället 🙂  Så det ska bli skönt med lite barnvakt och egentid på Rhodos, men jag vill verkligen framhäva att det verkligen går att resa utan barnvakt!!! Menar mest att om ni har föräldrar eller nån annan som ex vill följa med på er semester resa så gynnar det förmodligen bara er 😉

 

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej! 🙂

  Va roligt att du börjat blogga här med en sån informativ blogg! 🙂
  Kommer du ha kvar den gamla också?

  Ursäkta att jag är så dålig på att komma tillbaka med svar på dina kommentarer! Har inte så mycket tid att sitta framför datorn. Ludvig sover nu så jag skyndar mig! 😉

  Ludvig ska skolas in på dagis nästa vecka. Ska bli spännande! Tror han kommer stortrivas!
  Jag är däremot jättenervös för att börja jobba nu med företaget! Känner en enorm press på att presetera! Men det är nog bara bra! Då tar man det på allvar! Ska bli hur kul som helst också såklart!

  Kram på dig!

  1. Ja, det e så kul m denna bloggen oxå 😉 Jag kommer fortsätta med den gamla oxå i den mån jag har tid 😉 Jag vet, jag bloggar oxå när Oscar sover, annars är ju tiden knapp…man hinner inget annars 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *