Sulky!

På senaste resan när vi var på Cypern med Oscar valde vi att inte ta med vår vanliga barnvagn utan hyra en sulky från Sunwing hotellet.  Och trots att den kanske inte ser så himla bra ut ?! Så funkade den faktiskt hur BRA som helst. Det var första gången som han fick åka framåt i vagnen vilket han gillade jätte mycket, ännu mer att titta på.

Sen var vi ju såklart lite oroliga om han inte skulle sova så bra i den, men han sov hur bra som helst i den. Varje fm runt 11-13 sov han 1,5 -2 och sen varje em sov han ca 45 min ! Så det var verkligen över förväntan med att hyra denna sulkyn som jag tror kostade ca  150-175 kr för v. Som hittat, så slapp vi släpa på en och dessutom köpa en resesulky som vi hade tänkt göra innan resan! Och vi passade på att sola, läsa tidningar & böcker medan han sov i vagnen bredvid våra solstolar = LYX 🙂

Nu när vi åker till Rhodos har vi gjort samma sak. Hyrt en sulky från hotellet, så vi hoppas den funkar lika bra?! Återstår att se. Men det utgår jag från, så det är bara att hoppas på det bästa!

Det är ju skönt att hyra en sulky för att slippa en ytterliggare grej att släpa på, man har ju trots allt ganska mycket packning ändå.

Minus kan ju vara att barnet kanske inte gillar sulkyn och inte är van med den och vill ha sin egen vagn….. Men jag tror barn ändå kan anpassa sig rätt lätt så det blir vad man gör det till 😉

 

Spana också in

4 kommentarer

 1. Hej! Vilken trevlig blogg du har! Jätteintressant att läsa dina tips. Vi ska faktiskt ta en sista minuten med våran dotter så småning om. Hon är snart 7 månader. Vi har tänkt oss specificerat med namngivet hotell. Det är första gången vi reser med henne, så det vore jättesnällt om du kan ge mig lite råd vad man ska tänka på! Ha det fint! Kram

  1. Fortsätt läsa bloggen så kommer det lite mer tips av varje 😉 Å är det nåt annat du undrar över så skriv gärna det på en kommentar, så svarar jag så fort jag kan 😉 Kul att du vill följa bloggen 🙂 Ska spana in din blogg oxå / Lina

 2. Hej Linda!

  Kul att hitta din blogg, via ”allt för föräldrar”.
  Visst är det smidigt att slippa dra på en vagn plus att man slipper vara orolig på att det ska hända något med den på vägen… Vår vagn ingick i vårt rum. Nästa gång kanske det inte gör det och då blir det absolut att hyra en. Dessutom så hyrde vi en till mellantjejen en dag för dagsutflykten till stan. Jättesmidigt.
  Tjejerna hälsar!
  Lekkompisarna på Cypern!

  1. Men åå va kul Maria 🙂 Att du hittade min blogg 🙂 Så skoj 🙂 Hur mår tjejerna??? DU får fortsätta läsa bloggen 😉 Kram Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *