Sunwing resort :)

 På de tre senaste semestrarna vi har varit på har vi rest med VING och  verkligen vart super nöjda 🙂 Då har vi dessutom bott på deras  Sunwing  Resort hotell de två senaste gångerna vilket jag starkt kan rekommendera när man reser med barn 🙂

Trots att Oscar vart så liten när vi har rest har vi ändå uppskattat det otroligt mycket. Dels för allt är verkligen så barnvänligt som det kan bli  och sen är det så himla mycket barn och han älskar ju att bara kolla på andra barn, då är han liksom nöjd 🙂 Och dessutom har de ju massa roliga aktiviteter mer eller mindre hela dagarna. Både dagtid och kvällstid. Kommer att blogga mer om våra olika semestrar och bilder om olika aktiviteter senare. Men ett hett tips när man ska boka en riktigt bra familjesemester med barn är verkligen att bo på ett Sunwing Resort hotell 🙂

Oscar & jag tillsammans med Bearnie & Lollo på Cypern maj 2011, meningen var att bara Oscar skulle sitta i deras knä…men de tog mig oxå 😉 Hihi ….

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *