Många små leksaker

 

När man reser med barn och speciellt flyger utomlands är det ju inte så enkelt att packa med sig många leksaker och kanske heller inte barnets favorit leksaker. Men jag har faktiskt prioriterat att ha med många små leksaker. Vilket verkligen uppskattas av Oscar.  Dels att ha på flyget, kunna ta fram på ev bussfärd / bilresa och sen ha vid poolen eller på stranden. Barnen tycker oftast det är skoj med nya saker, så ett litet tips är att ha nåra saker varje dag, och variera så att de inte tröttnar på de 🙂

Nu när vi var på Cypern sist så hade jag många små leksaker med mig, kanske några som han tom är för liten för, men han uppskattade mycket att pilla med de själv, slänga på backen och plocka upp….etc…

 

Vi tyckte vi var rätt smarta här och gjorde en liten  ”minihage” av solsängarna. Så varje morgon när vi gick till poolen tog vi tre solsängar och när Oscar var vaken och vi inte badade, så ställde vi solsängarna som en liten triangel, så han kunde leka i mitten med sina saker eller klättra upp och ner för solsängarna. Det var skoj en stund….tills han kom på att han antingen kunde klättra över solsängarna och gå iväg eller krypa under solsängarna 😉 Hihi…. Barn är väldigt SMARTA 🙂 Men den stunden han roade sig själv var det grymt, bara kunna ligga och sola & läsa och samtidigt ha honom under full kontroll precis bredvid!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *