Rhodos…..

 

Nu har vi verkligen nedräkning till Rhodos resan, bara 12 dagar kvar 🙂

Förberedelserna är många, men det mesta har jag såklart koll på och ni ska få följa nedräkningen till vår resa och förberedelserna om vad som är bra att tänka på 🙂

Nåt som jag inte reser utan är Oscars simring som vi fick när vi gick på Babysim i vintras.

Här är han knappa 6 månader gammal och simmar runt i simringen själv på Babysimmet 🙂

Den är i perfekt format, så den sitter fast ordentligt när han har den på sig och känns säker, så den har vart med oss både till Thailand, Cypern och hela sommaren när vi har vart på semester och vi har badat 🙂

Vi har nu i sommar införskaffat oss armpuffar / armringar oxå till Oscar, vilka känns super bra att ha på honom nu när han går runt själv i vatten brynet eller strandkanten och simringen är mer i vägen 🙂

Nu var det länge sen vi badade….så jag längtar efter ett dopp i det blå. . ..

 

 

Här några bilder från poolen i Thailand i vintras……

….längtar så mycket tillbaka! En underbar semester m massa sol och värme och när han var 7 månader var han heller inte så rörlig, vilket verkligen innebar en mycket lugnar och skönare semester för oss oxå 🙂 Nu är han ju helt vild och springer omkring, så det kommer nog vara STOR skillnad på den kommande semestern trots bara några månaders mellan rum…. 😉

Om Thailand får ni höra mer om vid ett annat tillfälle längre fram 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *