Födelsedagsfirande utomlands och lunginflammation

Idag, den 18 januari är det min födelsedag. Den brukar oftast firas i något varmare land. Eller åtminstone utomlands på en härlig semesterresa eller på en jobbresa.

Vab

Idag firades den hemma med sjukt barn… man kan ju inte riktigt välja numera. Är barnen sjuka så är de ju…. lilla L har varit sjuk sen i lördags… I söndags fick vi veta att han hade lunginflammation, så han fick pencillin. Så i veckan har vi lappat ihop med VAB… Jag var iväg tis-onsdag på jobb och maken de övriga dagarna. Nu hoppas vi bara att vår lilla blir frisk så vi kan åka till Serbien nästa vecka.

Jag blev i alla fall överraskad med fin sång imorse på sängen och fina blommor och presenter ikväll. Sedan ser jag fram emot mer firande i helgen om vi orkar.

Dominikanska Republiken

För två år sedan firade vi min födelsedag i Karibien närmare bestämt på Dominikanska Republiken. Det var vår sista utlandsresa som bara tre i familjen och jag var gravid med lille L i v25 på bilden. Jag minns födelsedagen som igår, tiden har gått så otroligt fort.

Hur firar du helst din födelsedag?

Spana också in

1 kommentar

  1. Grattis i efterskott Lina! Sjukdom kan ju inte planeras … Min födelsedag? Ja, den blir där den blir… Ofta och gärna utomlands eftersom jag fyller år på sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *