Kanelbullensdag & lyxig frukost 

  
Idag när det är Kanelbullensdag firar vi såklart med en extra lyxig frukost med rosa kanelbullar från Bonjour. Visste ni att ni kan skicka rosa bullar och bidra till Cancerfonden?! En mycket bra idé tycker jag. Oktober är ju den rosa månaden, så bidra med vad du kan och vill. Vem skulle inte bli glad för ett rosa bullogram liksom. 

   
 Jag älskar verkligen våra lediga helger tillsammans, när vi kan äta frukost alla tre tillsammans. Eftersom jag jobbar många helger händer det ju inte så ofta. I helgen lyxade vi till det med både god ny juice från Godmorgon och Arlas nya långsyrade fil, som var riltigt god. 

Brukar ni äta någon lyxigare frukost på helgerna? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Trevligt med lyxfrukost tillsammans! 🙂 Jag gillar inte sötsaker på morgonen, men ibland lyxar vi med äggröra eller nåt sånt. Idag lyxade vi med äggmackor med kaviar (!) som vi lyckades hitta här nere 🙂

  2. Trevligt med lyxfrukost tillsammans! 🙂 Jag gillar inte sötsaker på morgonen, men ibland lyxar vi med äggröra eller nåt sånt. Idag lyxade vi med äggmackor med kaviar (!) som vi lyckades hitta här nere 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.