Luleå levererar 

  
Senaste dagarna har jag tillbringat i Luleå i jobb syfte. 

   
    
 
Trots att jag har jobbat en del av dagarna har jag försökt njuta av den svenska sommaren till fullo övrig tid. Luleå är verkligen en riktigt härlig sommar stad och jag blir alltid lika glad när jag ser att jag får komma till Luleå ett par nätter. 

   
 
Nu är det två månader sedan jag var här sist. Men alltid lika mysigt att strosa omkring längs vattnet, gå till badplatsen ett stenkast ifrån stan liksom gå runt på stan och shoppa. I Luleå hittar man alltid något kul. 

Från Luleå i norr till Malmö i söder där jag befinner mig nu. En liten tur ute i Europa blir det innan flygvärdinnehelgen är ett faktum. Ser fram emot fyra dagars ledigt nu… Bara ett 11h arbetspass kvar… 

Önskar dig en härlig onsdag! 

Spana också in

4 kommentarer

 1. detsamma – LYCKA TILL !
  Dock är väl chansen till vinst rätt liten med de riktiga ”kockarnas” motstånd,
  men drömmen finns ju helt klart.
  Paris är ju fantastiskt !!
  Kram

 2. detsamma – LYCKA TILL !
  Dock är väl chansen till vinst rätt liten med de riktiga ”kockarnas” motstånd,
  men drömmen finns ju helt klart.
  Paris är ju fantastiskt !!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *