Årets Reseinspiratör

Hur glad blir man inte när man får ett mail och har blivit nominerad till Årets Reseinspiratör 😉

20150428-214435.jpg

Jag blev så himla glad för nomineringen. Bara det känns STORT för mig. Jag hade ingen aning om att detta fanns ens. Det dök bara upp ett mail idag.

Så himla roligt.

Nu vill jag såklart bli en ännu bättre Reseinspiratör oavsett om jag vinner eller inte.

Vad vill ni läsa mer om på min blogg?

Spana också in

5 kommentarer

  1. nice! Vet inte hur man svarar på det eller vad jag ska göra åt det? Man ska inte röst utan du har redan vunnit eller? men vi vilket fall om vad jag vill se mer av är bilder generellt. Gillar scrolla foton i berättelser så ser gärna mer av det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *