CIF – Städpatrullen

Igår hade jag bokat in städning av CIF-patrullen. Jag tycker det är ett perfekt sätt att starta veckan med ny städat hem. Det finns väl ingen härligare känsla hemma än när det är ny städat. Jag njuter verkligen varje sekund av ett ny städat hem. Städa är ju verkligen ett ont måste och sedan man fick barn får man ju städa flera gånger i veckan . . . Som småbarnsförälder känner du säkert igen dig…

 

DSC01169

CIF hette ju tidigare VIM, som ni kanske känner till?! En väl använd produkt i mitt hem, men CIF Cream Aroma Pink Flowers luktar lite mer blommigt och gott efter man har städat.

DSC01171

 

DSC01173

Det blev verkligen skinande rent hemma och nu är det bara för mig att ta mig an städningen nästa gång och hoppas att det blir lika rent.

DSC01177

Jag är i alla fall kitad med nya CIF produkter, så hemmet lär bli rent.

DSC01178

Har du några enkla / snabba städtips? Ibland har man ju bråttom när man ska städa. Bra produkter hjälper ju mycket, men har du några knep?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Hej! Tycker om dina resetips men tyvärr alldeles för mycket produkt reklam på din blogg. OK någon gång i bland men det har liksom tagit över och då blir det inte trovärdigt längre. Ledsen, för annars gillar jag verkligen din blogg.

  2. håller med om att det är för mycket produktreklam.
    Jag hamnade från börja på din blogg när jag googlade på Bangtao Beach och har fortsatt läsa, men det känns som att du bara springer på en massa event hela tiden.
    Du avslutar alltid dina inlägg med en fråga, men jag har inte sett att du har svarat på en endaste fråga som någon har ställt till dig, bl.a har jag ställt en fråga om Thailand som du inte svarade på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *