Bilköp på G & mysig helg

Denna helgen har egentligen varit en riktigt lugn och mysig helg eftersom vi har varit lediga allihopa tillsammans. Det var tre veckor sedan sist och det är alltid lika mysigt med en HEL ledig helg.

20150419-195741.jpg

Sonen och jag fixade fredags myset till pappan kom hem från jobbet. Goda tapas tillsammans med ett gott vitt Pasqua vin fick det bli.

20150419-200133.jpg

Lördagen & söndagen har även tillbringats till att kolla på bilar. Vi har nämligen sålt vår bil och ska köpa en ny bil inom kort. Jag blev så positivt överraskad åt Bilia i Segeltorp som hade en liten men rolig lekhörna. Sonen satt som ett ljus och det var inga problem med att kolla på bilar för oss.

20150419-212450.jpg

Vår bilförsäljning firade vi med taco kväll och ett gott rött Pasqua vin.

20150419-212710.jpg

Vi har även hunnit med långa familjefrukostar, vilket alltid uppskattas. Eftersom jag jobbat hela de senaste två helgerna kändes denna helgen mycket speciell och extra mysig för oss. Nu väntar faktiskt hela TVÅ lediga helger till för mig, vilket inte hör till vanligheterna i mitt yrke.

20150419-212830.jpg

Även fast det är helg så försöker jag vara lite nyttig med Guru Happys naturliga drinkar, med bara 100% ekologiska frukter. Super goda.

Jag försöker verklige hitta en balans i vardagen, unnar mig gärna goda viner men även nyttiga drinkar!

Vad prioriterar du?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *