Muminkalas med Tallink Silja Line

Jag tänkte tipsa er om ett roligt Muminkalas som Tallink SIlja Line har nästa söndag, den 26/4 för barnfamiljer. Det låter hur roligt som helst och såklart ska vi dit. Sonen älskar Mumin och vi har ju kryssat med Tallink Silja Line till både Åbo och Helsingfors med sonen. Så nu är vi faktiskt lite sugna på Tallin eller Riga i sommar. Anmäl er vetja 😉

Träffa Mumin och hans vänner. En clown på styltor och akrobater! I samarbete med Bulls, Junibacken och Muminvärlden i Nådendal kommer vi att ha ett sprakande Muminkalas med disco och Öppet hus. En liten present till barnen. Rittävling och frågesport. Kaffe, tårta och Mumindricka i buffet-restaurangen. Och självklart – kryssningar till finfina priser i terminalen. Dessutom är leklandet öppet för alla busiga barn ombord.

Spana också in

1 kommentar

  1. Kul grej! Här har barnen vuxit ifrån Mumin men vi har besökt Mumin i Nådendal flera gånger när vi passerat på väg till släkten. Härligt ställe som gett fina minnen 🙂 Och Mumin-berättelserna har ju så mycket klokt att säga, även till en vuxen… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *