Teatro – restaurang på Rotana Towers

Dubai är en gigantisk stad, som har mycket att erbjuda. Jag är denna gången här minimalt med tid… 2 nätter aka 36h ungefär. Då vill man gärna hinna med ALLT – sol, bad, shopping och god mat.

20150105-211134.jpg

Denna gången valde jag ett säkert kort. En restaurang som jag har besökt tidigare, som jag vet har god mat och är mysig. Det blev Teatro på Towers Rotana, som ligger på Sheikh Zaid Road i Dubai.

20150105-211309.jpg

Här kan du äta alltifrån italienskt till japansk. Själv valde jag indiskt kvällen till ära, en Chicken Tikka Masala som var riktigt god fick bli min middag.

20150105-211415.jpg

Teatro är en populär restaurang i Dubai och du måste boka bord innan. Den ligger på tredje våningen i hotellet Towers Rotana.

20150105-211520.jpg

En riktigt trevlig kväll blev det. Och mer om Dubai ska ni såklart få veta.

Vad vill ni veta mer om Dubai? Har du varit i Dubai?

Spana också in

3 kommentarer

 1. Hej.
  Vi har funderat på Dubai som ett resmål med barnen under höstlovet, men jag funderar över hur man som kvinna upplever Dubai. Jag har semestrat i Tunisen och det inget jag vill upprepa. Där var det väldigt uppenbart att kvinnor är minde värda och behandlas så, hur upplever du Dubai ur den synvinkeln? Hur fungerar det med stränderna? Måste man bo på hotell med egen strand för att få tillträde? Bär lokala kvinnor burka, huvudduk eller inget alls för att täcka sitt hår? Hur förväntas turister klä sig?

  Ha det fortsatt trevligt!
  Malin

 2. Gud va härligt 1 Dubai är ett av mina drömresmål !
  ALLT där verkar vara fantastiskt !!

  Här är det bara bra ! Jag jobbar MYCKET ( alla röda dagar har spenderats på jobbet ), och försöker spendera tid med killarna däremellan ( dom har haft lyxen att ha jullov nu i över 2 v !! )
  jag försöker även ta tag i det där med träningen igen, men det är inte lätt när latmasken håller en i ett järngrepp 😉
  Lite snygga kläder gör det dock lättare att ta sig ut !!

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *