Drömmen om First Class

För några dagar sedan fick jag äran att kliva ombord på Emirates och dessutom i deras lyxiga First Class.

20141011-102031.jpg

Jag fick plats 1A för en stund och i mina drömmar skulle jag såklart bara vilja fortsätta till Dubai. Det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga.

20141011-102158.jpg

Men det var bara en visning ombord på flygplanet som jag var på. Som flygplansälskare är det ju extra roligt att se hur andra flygplan ser ut.

20141011-102438.jpg

Vi fick även provsmaka deras snittar och jag valde cola medan några andra lyxade till det med champagne. Allt serverades på porslin eller i riktiga glas.

20141011-102720.jpg

Fåtöljerna man sitter i kan göras om till sängar, man har täcke och kudde bredvid sig, egen tv med ett stort utbud av filmer och man kan även koppla upp sig på nätet eller ringa om man behöver. Man får en en lyxig meny att välja maten ifrån och Crew är tillgängliga hela tiden med bästa tänkbara service. Emirates flyger direkt till Dubai från Stockholm varje dag och sen kan man ta sig ut till ca 300 destinationer runt om i världen!

Jag är så sugen på att åka till Dubai. Har tänkt mig lite Dubai tips i bloggen senare. Så håll ut!

Har du varit i Dubai?

Spana också in

5 kommentarer

  1. Jag har varit i Dubai, det är fantastiskt! Inget annat är som Dubai, en lyxstad uppbyggd mitt i öknen. Världens högsta byggnad Burj Khalifa, världens enda sjustjärniga hotell Burj el Arab världens största akvarium, världens största shoppingcenter Dubai mall, världens enda inomhusskidbacke. Jättefint fontänspel utanför Dubai mall. Man kan tycka att de ha storhetsvansinne i Dubai när de bygger ”världens största av allting” men det är kul att få uppleva. Fin strand i Dubai finns också. Finns så mycket att se och göra. Utflykt till öknen var också roligt. Om man vill ha en lugn sol och bad semester kan jag rekommendera någon av de andra Emiraten, jag har varit i Rash Al Khaimah på Hilton hotell, det var jättebra.

  2. Åker till Dubai på måndag, 12 dagar med våra två killar, 8 och 7 år. Fjärde året i rad nu. I år flyger vi SAS och Lufthansa, men tidigare år har vi flugit Emirates två gånger. Dock inte första klass. Könns lite onödigt för bara 6 timmars flygresa. Vi flyger från CPH. Vi ska i år bo lite utanför på Double tree vy Hilton Majran resort. Lite off egentligen då vi bott längs Tje Walk tidigare år. Men vi ville testa annat, så vi får se hur vi trivs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *