Godis påsar till fiskdammen

Idag är en stor dag för O. Han ska ha sitt första 4-årskalas… Ja, ni läste rätt… Det blir inte bara ett kalas utan flera… Det blir lätt så när hela min familj och släkt bor i Dalarna.

20140613-212809.jpg

Så igår förberedde jag det mesta som jag kunde. Jag har hittat ett helt nytt godis ”GoodyGoodStaff” från Cloetta, som är helt fritt från laktos, gluten och gelatin och dessutom bara med naturliga färger och smaker. Tyckte det kändes bra för barnens lördagsgodis.

20140613-213404.jpg

Kalasets tema är Spiderman som jag beställt från Kalaspinglan. Kanske inte helt oväntat av en 4-åring som fått välja kalas tema själv. Mer om kalaset får ni såklart veta efter!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *