Barnkalas a la Spiderman

I fredags var vi på 4-årskalas hos Spiderman eller Elias menar jag.

20140601-125202.jpg

Vi välkomnades av sötaste Spiderman som hade ordnat ett Spiderman kalas, eller såklart mamma Jenny som hade fixat allt. Perfekt för mig att få gå på barnkalas och få inspiration inför våra kalas när Oscar snart fyller 4 år och ska ha ett Spiderman kalas oxå.

20140601-125431.jpg

Jenny hade ordnat så mkt gott och fint. Så det blev inte bara som ett kalas utan en ”fredags AW” på samma gång för oss vuxna. Riktigt lyxigt och trevligt.

20140601-125532.jpg

Riktigt gott bubbel från Voga Sparkling  bjöd Jenny på som jag blev riktigt förtjust i.

20140601-130242.jpg

Både mat och en gigantisk kak- och tårtbuffe hade den här super morsanJ gjort. Snacka om att jag får prestationsångest inför O kalas.

20140601-130437.jpg

Barnen lekte och hade väldigt roligt ihop och när fiskdammen kom fram blev ljudnivån än högre och man märkte verkligen att barnen hade roligt. Fiskdamm är ju såklart ett perfekt avslut på ett kalas. O var helt slut och somnade i vagnen på vägen hem strax efter 19, vilket jag inte trodde efter allt ”sugerrush”.

20140601-130852.jpg

Jag är ju mitt uppe i kalas planering för O. Hela förskolan eller hans avdelning ska vi ha kalas för. Har ni förslag på lekar? Eller andra roliga saker att göra som passar barn 3-5 år? Ge mig gärna tips.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vilket trevligt kalas!

    Vi brukar köra med Dansstopp, funkar för de flesta åldrar och barnen brukar tycka det är jätte roligt 🙂
    Sen brukar vi inte hinna med så mycket upostyrda lekar, barnen sköter sig själva och hittar säker de vill leka med.
    Förra året när sonen fyllde 5 år så gjorde vi en skattkarta och så fick barnen leta efter skattkistan med godispåsar i, var väldigt uppskattat! Man kan lägga på lite små uppdrag under tiden. Vill man även ha fiskdamm så kan man gömma ex lite choklad guldpengar som skatt och sen ha fiskdamm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *