Flygresan till Thailand

Inför den hör flygresan var jag inte ett dugg orolig eller nervös. Nu har ju Oscar hunnit bli 3 år och 9 månader och detta var hans 13;e utlandsresa med flygresa utomlands, så han är dessutom en väldigt flygvan kille numera.

20140330-231444.jpg

Han började själv med att läsa safety ombord kortet väldigt noggrannt.

20140330-231606.jpg

Sen tog det inte lång tid innan han somnade. Vi hade sån tur att flyget inte var helt fullt, så vi fick faktiskt en extra rad och Oscar kunde ligga ner och sova hela resan. Av resans 10,5h ombord sov Oscar över 7h…. Vilket jag oxå skulle behövt, eftersom min förskylning inte var riktigt bra… Men tyvärr har jag väldigt svårt att sova på flyg (arbetsskadad). . .

20140330-231829.jpg

Han hade redan somnat när hans Lollo och Bernie mat à la köttbullar och mos kom in. Så den gjorde jag anspråk på. Det ante mig att han inte skulle vakna nåt mer innan frukost, eftersom han oftast sover 10-12h / natt hemma.

20140330-232018.jpg

Flygresan gick ändå relativt snabbt. Jag höll mig vaken en stund och kollade på lite film. Sen halv slumrade jag mig genom natten. Ca 2h innan vi skulle landa vaknade Oscar och det var dags för frukost servering, så vi åt frukost och kollade på Monsters University och The Crods.

Så med andra ord en, lugn, stillsam och smidig flygresa.

Ett hett tips är ju att se över vilka tider flyget går. Är det en nattflygning är det ju ganska naturligt att man sover sig igenom natten.

När vi reser hem blir det eftermiddag / kväll / natt. Så jag gissar att det oxå kommer att gå bra.

Vilket är ditt bästa tips att underhålla barnen på flygresor?

Spana också in

2 kommentarer

  1. hej,
    vi har precis bokat vår första resa till Thailand och det blev Sunwing Bangtao! Vi åker i december. När jag googlade på hotellet så hittade jag till din blogg, vilken tur jag har. Nu följer jag med spänning din blogg och vill veta allt om hotellet och resmålet 🙂 Vi har bokat 1-rumssvit FAMILY terrass mot trädgård, såg på hotellkartan att 2 av dessa rum ligger bredvid laundry, tror du att man blir störd av det?
    hälsningar Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *