Carnival i Santa Cruz de Tenerife

Den här tiden på året är det många Karnivaler på Kanarieöarna.

20140302-075605.jpg

Så igår när jag gick runt i Santa Cruz var jätte många utklädda och det var scener lite varstans uppsatta med trevlig musik underhållning och shower.

Jag kollade på två olika shower. Den ena var med en massa söta barn som var jätte duktiga. Alla är ju utklädda i jätte söta dräkter och dansar till musiken. Det var hur gulligt som helst. Nästa helg hörde jag är tydligen den stora ”riktiga” carnivalen, så detta var bara början. Ett hett tips om du är på Teneriffa nästa helg. Besök Santa Cruz.

Jag minna när jag bodde här, hur stoet det är och alla engagerar sig!

Har du vart på carnivalen på Teneriffa eller Las Palmas?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *