Patong Beach

Idag blev det en lång promenad längs hela Patong stranden. Skulle gissa att den är ca 3 km lång, då det tog ca 30 min att gå längs hela stranden i vattenbrynet.

20140131-201051.jpg

Jag skulle nog inte direkt säga att detta är den barnvänligaste stranden i Thailand…. Man ligger nästan som ”packade sillar” längs hela stranden. Nästan ofattbart att många väljer att ligga på denna stranden.

20140131-201230.jpg

Detta är nog den ”fulaste” stranden i / på Phuket om man får säga så… Det finns så otroligt fina stränder i hela underbara Thailand, så Patong beach skulle jag nog själv aldrig välja att semestra på. Jag har gjort det när jag var ung… Men det blir nog inte flera gånger tyvärr…

Har du besökt Patong stranden? Gillar du den? Jag skulle föredra Karon, Kata, Kamala eller Bangtao faktiskt om jag reser på semester till Thailand. Vi har ju tidigare vart på semester med Oscar två gånger på Sunwing Kamala Beach och varit super nöjda med det.

Gillar du Thailand?

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag ÄLSKAR Thailand och längtar tillbaka dit varje dag.
    Det är två år sedan vi var på ön Koh Koh Khao.
    Det är lätt ett ställe jag åker tillbaka till.

    Bara å spara pengar sen drar vi 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *