El Corte Ingles ”julskyltning” i Las Palmas

Igår var jag bara tvungen att åka till El Corte Ingles julskyltning och se hur fint de gjort inför jul. Eftersom jag alltid är här så kort så har jag helt enkelt inte hunnit med det. Hela huset var vackert pyntat liksom hela gatan utanför.

20131223-090740.jpg

Det förvånar mig även att spanjorerna går all in med ballonger inför jul. Hittade ett stånd som till och sålde tomte ballonger….

El Corte Ingles är som vårt NK fast mycket större. Mest massa märkeskläder för dam, herr, barn, kosmetika, inredning och en gigantisk saluhall med en massa gott att äta längst ner!

20131223-091010.jpg

Jag var ju oxå en sväng till shopping centret Las Arenas och shoppade lite. Blev inte så mycket, men några saker. Det var alldeles för mycket folk och jag var för trött efter att ha gått upp kl 4 på morgonen och jobbat hela dagen. Men en sväng på Disney Store som jag älskar blev det allt… Hittade massor av fina väskor för barn med olika motiv och storlekar. Perfekt för barnen med en egen väska när de ska ut och resa så blir det garanterar roligare.

Har dina barn en egen resväska?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *