Julpyssel och Julstök

Idag har mest varit en lugn dag hemma med en massa julstök och fix inför julen.


Vi var dock till Ica Maxi och handlade de sista inför jul och där hade de en julpyssel hörna så vi passade på att julpyssla lite. Oscar tycker det är jätte roligt att pyssla.


Slut resultatet blev de här söta tomtarna och en annan liten kanel grej som doftar ljuvligt. Som ni ser har vi redan tjuv startat med att fira fjärde advent. Jag åker iväg på jobb nu tidigt imorgon bitti så nu är det bara mina väskor som ska packas.


Efter fem dagars ledigt känner jag mig riktigt nöjd med allt vad som ska fixas inför jul. Jag är verkligen färdig med allt så jag går med riktigt gott samvete och jobbar nu fram till julafton. Klapparna är inslagna, granen är klädd har till och med kittat med en massa batterier från Energizer, för vem vet kanske är det en och annan julklapp som behöver batterier och det finns ju aldrig med i förpackningarna. Så nu är vi kittade till tusen!

Har du tänkt på det?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Va mysigt att pyssla ! Här har det inte alls blivit speciellt mycket sånt i år !
    Batterier är något vi måst springa och köpa för man vet aldrig vad tomten kan komma med som ”akut” behöver uppladdning ! 😉
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *