Heldag på stranden…

Jag hade ju inte behövt bekymrat mig över solen… Det räckte ju med en timme på gymmet och en lång frukost eller brunch sen var det ju strålande sol igen! Ibland förstår jag inte riktigt hur galet snabbt det kan gå med vädret… Ena timmen regn och nästa strålande sol…


Frukosten här är i alla fall helt gudomlig. Jag älskar när man får göra sin egen omelett, ett par goda smoothies och en massa god frukt sen en kaffe och nåt sött på det! Vad äter du helst på hotell frukostar?


Helt ärligt man kan inte annat än älska Mexico och Cancun. Ni ser ju färgerna blått, turkost, klar blått och vitt mjölig härlig sandstrand. Detta är verkligen paradiset för mig.


Har du aldrig varit i Mexico så rekommenderar jag det starkt. Det passar utmärkt att resa hit med barn. Vi var ju i Mexico två veckor i mars hela familjen och det var nog bästa semestern ever… Lite jobbigt med jetlag, men det glömmer man snabbt!

Vart går din nästa resa?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *