Extra ledig helg -Lyx! :)

Denna helgen var egentligen en HEL jobbhelg eller med standby som jag definitivt trodde att jag skulle bli utkallad på med tanke på Sven stormen som har besökt Scandinavien i veckan. Men med en liten flygförsening på ca 5h i fredags, så kom jag hem tidigt i lördags morse och blev ledig resten av helgen – helt underbart!


Som ni vet hade vi en riktig mysig dag på Skansen igår på dagen och när vi kom hem myste vi med Blossas årliga glögg som kommer ifrån Dalarna. Den är himla god och jag är så nyfiken på vilka smaker de är i den… Vilka smaker tror du? De presenterar ju smakerna i den på fred den 13;e dec!


Sen åt vi en riktigt god men enkel middag, hemma gjorda hamburgare med massa goda tillbehör och ett riktigt gott Rioja vin, Marques de Riscal.


Kvällen till ära myste vi hela familjen i soffan och kollade på Astrid Lindgrens Jul. En riktig klassiker och mysig julfilm. Vi kollade mycket på den förra året i juletider oxå men nu var det länge sen…

Tänk vad en ledig helg betyder mycket! Idag har vi varit på två olika glöggmingel hela familjen, men de får ni läsa mer om imorn.

Har du haft en mysig helg? Druckit glögg och ätit pepparkakor kanske.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh va mysigt !!
    Jag har oxå haft en riktig toppen helg efter förutsättningarna,
    men ska jag vara ärlig har jag mått bättre.
    psoriasisen fortsätter att breda ut sig över min kropp och trots att det inte gör mig ”dödssjuk” så är det allt annat än en humörshöjare !?
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *