Glöggmingel på Detaljerian

I torsdags bjöd söta Diana in till ett mysigt Glöggmingel på Detaljerian, en mysig allt i allo affär på Stora Essingen.


Oscar hade med sig sin vän Elias dit och de hängde mesta dels i leksakshörnan där det fanns massor av roliga leksaker. Många saker skulle bli bra julklappar till Oscar. Så en för tidig julklapp fick följa med hem. Det är ju svårt att gå tom hänt hem och vi hittade Dinosaurie tatueringar som vi faktiskt tidigare har letat efter. Så Oscar blev super glad för dem.


De sålde även benkläder ifrån ett av mina favorit barnklädesmärken Geggamoja. De har ju så mycket fina kläder, så mössan på bilden har Oscar faktiskt nyligen fått.


Annars hade de hur mycket fina juldagen som helst, underbara doftljus, inredning och lite kläder. Imorn har de Glöggmingel för allmänheten så gå dit vetja!

Har du varit på något Glöggmingel ännu? Jag tycker det är så mysigt! Nästa vecka vankas ett par till oxå! Ha en härlig helg kära ni!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Just ordet glöggmingel brukar få mig att avstå just sådana mingel. Kan INTE dricka glögg för jag tycker det smakar hemskt och man anses ju allmänt mysko som inte dricker glögg så… hehehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *