Mammaboosten – The Show

Igår var jag & Jenny Mammaboosten The Show på Circus.


Det var verkligen en rolig, humoristisk och lärorik show med Hanna Hedlund, Martins Haag och Michael Södermalm.


Hanna Hedlund hade en nästan 1,5h show om hur livet som mamma man vara eller är. Om hur allt egentligen ska se så bra ut utåt och sen har man det jobbigt hemma med sömnlösa nätter och konflikter med barnen och närstående. Den var verkligen jätte bra med många goda skratt!


Martina Haag pratade mest om att det lilla är det stora att man ska ta tag i sitt liv och verkligen göra det man vill. Å att alla kan springa ett maraton om man vill, fast på ett glädjande och humoristiskt sätt.

Michael Södermalm är en av Sveriges populäraste coacher och föreläste mest om att få oss mammor att orka i motgångar och att livet är inte alltid på topp, men att man hela tiden ska försöka orka!

I november kan du se Mammaboosten i Malmö och missa den inte. Det var riktigt roligt och sen alltid trevligt med egen tid. Jag och Jenny kände igen oss i flera situationer och skrattade hade roligt och pratade medan vi drack bubbel och åt choklad praliner i pausen. Så det var verkligen en Mamma Boost de luxe skulle jag vilja säga!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *