Att få bebis mysa…

…måste väl vara det mysigaste som finns?! Nu var hon inte nyfödd… Men ändå så söt & go. Oscars nya ”kusin” W som kom till världen för 6v sen.


Jag skulle kunnat sitta så här hela dagen. Det är ju bara så mysigt. Oscar var så förväntansfull igår att få stanna i Västerås hos sin ”kusin” Filip och leka. Som han pratat om det. Killarna lekte både inne och ute och att jätte kul och perfekt stopp för oss för att han överhuvudtaget inte skulle somna alls i bilen på vägen hem. 1h till Västerås gick det verkligen att hålla honom vaken, trots att det var efter lunch.


Synd att vi inte bor så nära varandra för de leker så himla bra och har så roligt tillsammans. Vi får helt enkelt se till att åka till Västerås oftare. För W kommer ju växa fort oxå.

Vår lilla mini-weekend eller road-trip på tre dagar gick riktigt fort och var väldigt innehållsrik. Nu är vi tillbaka till normala rutiner i storstan med förskola och jag måste börja plugga in flygplanstyper och säkerhetsrutiner igen. Det närmar sig den årliga säkerhetskursen och proven. . . !

Varvat med en hel del roliga event och pressvisningar i veckan, ni hänger väl med?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Har en 5månaders hemma o min äldre är 4…hade glömt hur myyysigt o rogivande det kan va med liten bebis (bortsett från de sömnlösa nätterna då 🙂 )
    Skrev ett par frågor till dig i ditt inlägg om Chokladfestivalen.. Kommer du ha tid att besvara dem?? Skulle bli väldigt glad för det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *