Sötsaker till barn?

I fredags fick vi hem en jätte god och söt kaka ifrån Arla, som var riktigt god. Hemligheten var att vi inte vet vad det är i, men det är någon av Arlas nyheter i den. Det ryktas om en ny färskost från Arla.


I fredags var vi ju iväg och bodde på hotell, så kakan var verkligen perfekt till vårt fredagsmyz med rosa bubbel och jordgubbar. Oscar fick dricka bubbelvatten till.

Hur mycket sötsaker tycker du är ok att dina barn äter varje vecka?

Vi försöker att bara äta sötsaker på helgen. Oftast bara på lördagar, men ibland blir det ju även fredag och söndag oxå beroende på vad vi gör. Jag är ju världens gottegris och äter nåt sött nästan varje dag, så det är nästan jag som måste ändra på mina vanor och ha gott intryck på Oscar.

 

sst-resvaskan-25 (1)

Spana också in

4 kommentarer

 1. Här äter stora W snart fyra år choklad och nötter inget lösgodis förutom på andras barnkalas! Vi har varit jätterestriktiva med socker till barnen och jag har fått en del ”skit” för det. Grunden till att vi är restriktiva är att jag är en klockren sockermissbrukare. Och jag VILL INTE att barnen ska må så dåligt som jag gör bara pga socker! Så när stora W ska ha 4 årskalas kommer det inte bjudas på supersockerstinna kakor/tårtor eller fyllda godispåsar… Lilla W som är 2 snart har aldrig ätit godis. MEN vi kan fika bullar och kakor och sådär 🙂

  Den där kakan förresten hade jag – sockerjunkien de Lux ätit själv 😉

 2. Den ser ju onekligen väldigt lockande ut !!
  Här är det lördagsgodis som gäller, men visst händer det att det slinker ner en kaka, bulle eller lite saft mitt i veckan oxå.
  Är man hemma hos någon och fikar kan man ju inte ta en bit själv men förbjuda barnen.
  Jag är uppväxt på saft och bullar och än har jag inte dött 🙂
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *