Sunwing Side East Beach

Årets vårresa blev helt enkelt Turkiet och Side IGEN – för vi gillar det så mkt.  Det är också ett av få länder som är relativt varmt så här i början av våren. Eller vi får väl såklart se när vi kommer dit, men som brukar vara varmast i alla fall i Europa den här tiden på året. Som ni vet så gillar vi att ta det säkra före det osäkra och åker mer än gärna på charter och jag älskar dessutom Sunwing hotell med Lollo & Bernie. Detta blir vår FEMTE resa till ett Sunwing hotell, då vi älskar konceptet och alla bekvämligheter som hör där till. Men första gången vi besöker Sunwing Side East Beach.

Gillar du Turkiet?

Många av er mailar och frågar eller lämnar kommentarer och frågar om jag är sponsrad av Ving eftersom jag bloggar så mycket om deras resor /  hotell och oftast reser med Ving, men svaret är NEJ. Jag eller vi betalar ALLA våra resor själva. Men vi gillar att resa med Ving helt enkelt. Jag är själv uppvuxen på Sunwing Resorts. När jag var liten reste vi alltid till Sunwing hotell flera gånger varje år, men på den tiden fanns bara Lollo 😉 Vi reser som ni kanske märker OFTAST i lågsäsong, vi undviker ofta alla skollov, då det brukar vara lite dyrare. Jag reser hellre på fler resor varje år, än på dyrare resor om jag får välja själv. Men detta funkar förmodligen bara tills Oscar börjar skolan, så det är väl bara att passa på…. När han börjar skolan blir det nog svårare. För er som har skolbarn, visst är det så att man bara får ta 10 dagar skolledigt / termin?

Sunwing Side East Beach

Bild lånad från Ving,

Spana också in

4 kommentarer

 1. Oo så kul 🙂 själv åker vi till sunwing resort west side i september. Var där förra året med och barnen älskade det. Hoppas ni får en trevlig resa.

 2. Härligt !! en kollega kom därifrån i söndags och temperaturen ver helt okej redan !
  Lite över 20 grader och trålande sol så det and han hade att klaga på var kallt vatten i poolen !
  Vi åker i mitten av juli så då lär vi snarare ”smälla av” av värme istället för kyla, men åh va vi längtar – Inte minst Viggo !!
  Kram

 3. Ja det stämmer, passa på att åka utanför lovperioderna innan barnet börjar i högre årskurser. Från Åk 2-3 börjar det bli svårare att få skolledigt, ffa i Åk 3 med Nationella proven. Men till det har ni ju länge kvar, Oscar är väl bara 3 år.

  Med 10-åring i familjen är vi förvisad till dyrare lov för resor och fr om i höst och skolstart i Internationella Eng. skolan (Åk 4) får vi inte ens beviljat 10 dagar/år, så det blir TYVÄRR ingen Jamaica resa. Det känns verkligen som en evighet sedan vi reste med vårt äldsta barn ”obekymrat”, bara hon och inga problem att resa när helst under föräldraledigheten. Föreställ dig bara packning och planering med 3 ungar!! Ha ha, men man lär sig. Jag ser SÅ mycket fram emot vår Rhodossemester om ca två månader. Men innan det reser ju jag och maken på härlig tu man hand-resa 🙂

  Njut sköna Turkiet och kram!
  //Rosita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *