Vings Familjedag

Förra helgen var vi inbjudna till Vings Familjedag. Men tyvärr var ju jag i Thailand och kunde inte gå, men Oscar var där tillsammans med sin pappa och farmor istället. Det hade vart super roligt och bra och dagen till ära fick ju Oscar även krama sin favorit Lollo. Det bjöds på wraps, korv med bröd till lunch samt glass och diverse drycker. Sen var det underhållning med De tre små björnarna och Mojje var oxå där och sjöng. Lät som ett riktigt roligt kalas, liksom vad bilderna bjuder på. Så vi hoppas på fler sådana event eller familjetillställningar. Efter förra helgen så har Oscar pratat mycket om Lollo & Bernie, så det lär ju bli ett besök till dem i sommar. Vi pratar lite om att åka till Mallorca i sommar och kanske till Sunwing Alcudia Beach. Så vi hoppas på det.

 

 

 

 

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *