Mera Skansen!

Vi gick såklart även en runda på Skansen och kollade på de andra djuren och var inte bara på Lill-Skansen när vi var där igår. Favoriterna då blev bland annat valrossarna och vi hade turen att få se när de matades med fiskar. Jätte kul att se och Oscar var väldigt imponerad när de hoppade upp och tog fiskarna.


Björnarna och vargarna såg vi tyvärr inte, kanske hade de gått i ide?!


Men ugglorna var riktigt intressanta och inte visste jag att de kunde vrida på huvudet helt. Det var nästan läskigt att se hur ugglan snurrade på huvudet åt ena hållet och sen åt andra hållet…. Riktigt facinerande! Vi stod länge och pratade med ugglorna. Sen passerade vi älgarna, lodjur och hästarna oxå. Det var en riktigt vacker höstdag på Skansen och jag hoppas att vi snart kan gå dit igen.

Julmarknaden på Skansen är ju även väldigt mysig, så man kan ju även gå dit i vuxen syfte fast med barnen och göra både och.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *