På väg mot Dalarna! :)

Åh vad vi ser fram emot att komma ”hem” till Dalarna i helgen. 6 v sen vi var där sist och det känns så otroligt länge sen!


Vi sitter i bilen och är på väg. Har precis köat ur Stockholm. Fredag eftermiddag och ja det märks i trafiken… Hur mkt som helst! Men vi har mysigt i bilen. Känns som det går bättre och bättre att åka bil faktiskt! Jag tror han börjar gilla det?! Men man kanske inte ska hoppas för mkt?! Han har suttit och läst sin favorit bok med Bamse som är en ljudbok med roliga ljud. Den har vart populär länge!


Lite mellis har han oxå fått iform av kalla korvar & köttbullar. Blir lite tokigt med maten när vi åker denna tiden, då han egentligen ska äta middag nu typ. Men vi vill komma upp så snart som möjligt så vi kan avnjuta en god middag uppe i Dalarna istället!

Klart ni får veta sen hur bilresan gick 😉 Happy Friday!!!

Oscar fina kläder kommer ifrån Rockefella.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.