Turkiska Ullared i Evrenseki

Väldigt nära Sunwing Resort & Spa Side West Beach ligger Turkiska Ullared. Vi åkte förbi det på vägen in mot Side och vad jag kunde se tror jag det var trottoar hela vägen dit faktiskt. Så det ligger ca 15 min promenad mot Kumköy hållet.


Vi har inte varit där. Men vi var på lilla Turkiska Ullared som även fanns i Side. Där hade de, de mesta i klädväg. Hur mkt märkeskläder kopior såklart, men allt ifrån jeans, tröjor, converse skor mm mm Så känner du för att shoppa så gissar jag detta är ett perfekt ställe att gå till.

Jag kollade lite priser oxå. Man ska ju verkligen pruta här i Turkiet och akta sig för att bli lurad. S barn jeans kostade runt 15 euro, barn converse som blinkade runt 15 euro, ni kanske till och med kan gå bättre priser om ni prutar och shoppar mera.

Funderar på om jag ska orka gå och köpa ett par barn converse åt Oscar idag. De blinkar nämligen så jag tror han skulle gilla de. Annars är jag inte så mkt för att köpa kopior. Men som sagt utbudet är stort både i Side och Kumköy framför allt. Fanns även ett litet shopping center här oxå, men bloggar mer om det senare!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *