Bra strandpromenad ;)

Imorse eller innan 10 var jag och Oscar ner och gick en prommis på strandpromenaden som går längs stranden. Verkligen hur bra som helst och skönt med en liten väg som det funkar bra att köra med barnvagn på. Det känns viktigt när man är på semester att det funkar att köra med barnvagn.


Tyvärr orkade vi inte gå så långt, då det var 30 gr varmt, klar blå himmel och stekande sol och jag hade inte med något vatten. Så efter ca 15 min promenad mot Kumköy hållet, så vände jag så vi gick tillbaka. Det var så himla varmt och vi var törstiga och O ville bara bada, bada, bada…


Men tänkte bara tipsa om att möjligheten finns att både springa och gå med barnvagn och att det funkar bra. Jag vet inte riktigt hur långt den fina strandpromenaden går, men ska se om jag kan ta reda på det?!


Om vi orkar imorn kanske vi går åt andra hållet?!

Spana också in

1 kommentar

  1. Vi har gått nästan hela vägen till Side fr där ni bor. Promenaden är nog närmare milen. Hur bra som helst! Har du sett utegymmen? Lite föråldrade men de funkar:) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *