Nya fina Vincent sandaler åt Oscar :)

Har nyligen vart ner på stan till NK och Vincent Shoestore och införskaffat nya sandaler åt Oscar;


Det blev ett par Wille Navy Sandaler som jag verkligen gillade. Jag gillar ju blått och dessutom passar ju blått på min älskade lilla kille oxå. Förra året fick han oxå ett par Vincent sandaler, men förra året var jag lite klantig och köpte ett par sandaler åt honom redan i april när han var 10 månader och började gå mycket fast med stöd, dessa köpte jag då i storlek 20 och de växte han tyvärr ur snabbt.  Jag bad heller inte om hjälp utan bara köpte några som jag provade ut själv åt honom osv…. Man lär sig av sina misstag 😉

Men nu har jag fått fantastiskt bra service på Vincent Shoestore och de har hjälpt mig med att jag skulle rita av Oscars fötter och mäta dem, de var 14 cm långa och då rekommenderade de mig stlk 25 på skorna, då barns fötter växer mycker snabbare på våren & sommaren än på vintern. Så denna gången har jag fått fantastisk bra service och hoppas att han kommer att kunna ha sina sandaler hela sommaren och till höstens resa oxå!

Så tänk på det när ni köper skor åt barnen 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *