Barnens dag på Ica Maxi :)

Storhandla är ju ett ont måste i alla barnfamiljer gissar jag?! Ni tycker säkert att jag är knäpp men jag gillar verkligen att stor handla och planera veckans middagar och sen ha ett fullt kylskåp med massa gott! För att jag ska slippa göra detta ensam får jag ta tillfället i akt när det är barnens dag på ICA Maxi så det även blir skoj för Oscar 🙂


Idag fick han även möjlighet att leka en stund i lekhörnan på ICA Maxi – gissa om han blev arg när vi fick slita honom därifrån!


Då fick vi locka med fiskdammen och det var verkligen populärt 😉


Såklart fick han ju napp oxå! Gissa vem som blev helt till sig, godis, russin och en ballong i! Äter era barn godis?


Det var även ansiktsmålning och tipspromenad men O känns kanske lite för liten för det…

Gillar ni att storhandla?

Spana också in

1 kommentar

  1. Linus började äta godis när han var 2,5 år. Innan dess fick han vindruvor, tomat och gurka som fredagsmys och han blev överlycklig. Men sedan han fått smak för godis fråga han ofta om det är fredag.

    Vi har valt att begränsa det till enbart fredag och lördag. Likaså med glass, fast med vissa undantag. Nu på sommaren när det är väldigt varmt blir det dock glass varje dag. Men då får han isglassar, då det bara är frusen saft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *