Skrämmande med alla konkurser…

Fy det är så himla tråkigt med alla flygbolag som går i konkurs… Först var det Spanair, sen Malev sen Sterling Cimber och nu Skyways…… 🙁 Jätte tråkigt!!! Många av mina vänner och fd kollegor har blivit drabbade…. Flygbranschen är verkligen en svängig bransch…..


Satt och läste DI idag om Skyways konkurs, och jag jobbade för många år sen, innan jag börjde och flyga,  på Terminal 3 som trafik assistent och därifrån går ju alla Skyways flyg….så många av mina fd kollegor jobbar ju kvar där…


Tänk på det när ni bokar resa med ett flygbolag, så att ni har någon reseförsäkring som täcker att ni verkligen kommer hem ifrån det landet ni är i OM en konkurs skulle inträffa när ni är på resande fot…..!!!

Att boka en paketresa via ett charter bolag känns oftast lite tryggare, då det ibland är researrangörens ansvar att se till att gästerna kommer hem…. Jag vet inte om det alltid är så, men personligen tycker jag att charter känns mycket tryggare och framför allt när man reser med barn!

Vad tycker du???

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *